Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τις παρακάτω μεθόδους:

Αντικαταβολή

Η χρέωση για πληρωμή με αντικαταβολή είναι 2.00€ ευρώ για όλη την Ελλάδα. Η πληρωμή γίνεται με μετρητά στον courier κατά την παράδοση.

Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα

Για αγορές στο e-shop μέσω της πύλης ασφαλών πληρωμών της Viva Wallet. Η υπηρεσία δεν έχει κάποιο επιπρόσθετο κόστος.

Ασφάλεια Συνναλαγών Viva Wallet

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της προστασίας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, λαμβάνουμε  τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Τηρούμε συμμόρφωση με το διεθνές πρότυπο ασφάλειας δεδομένων καρτών PCI Data Security Standard (PCI DSS) η οποία αξιολογείται και πιστοποιείται από εξωτερικό πιστοποιημένο ελεγκτή.  

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων των συναλλαγών, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης TLS  με ισχυρούς αλγορίθμους κρυπτογράφησης. Όλα τα πιστοποιητικά των ιστοτόπων της Viva εκδίδονται κατ’ ελάχιστο με χρήση SHA-256 και RSA-2048 από αναγνωρισμένες αξιόπιστες Αρχές Πιστοποίησης. 

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε έναν από τους εξής λογαριασμούς:

Eurobank Τραπεζικός Λογαριασμός
IBAN: GR7902603560000180201336456
Δικαιούχος: ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ

Alpha Bank Τραπεζικός Λογαριαμός
IBAN: GR6901406410641002002030042
Δικαιούχος: ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ

 Πειραιώς Τραπεζικός Λογαριαμός
IBAN: GR8801713870006387147995231
Δικαιούχος: ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ

Παρακαλούμε για να αποσταλεί η παραγγελία σας φροντίστε όλα τα τραπεζικά έξοδα να επιβαρύνουν εξ’ολοκλήρου (OUR), τον πελάτη. 

Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρίας μας αναγράφοντας στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας ή και τον αριθμό παραγγελίας σας.

Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση.

Στο καταθετήριο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράψετε ως αιτιολογία: το επώνυμο, το όνομά σας και αν θυμάστε τον αριθμό παραγγελίας. Προαιρετικά μετά την κατάθεση των χρημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης στο info@elittlethings.gr ή να μας καλέσετε στο 22420 27882.

Login
Create an account

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0